Forandre ensomhed med psykoterapi og hypnose

Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

De fleste oplever i perioder at føle sig ensomme. Kortvarig ensomhed er en naturlig følelse, som langt de fleste mennesker oplever i løbet af livet. Længerevarende ensomhed er derimod en svær følelse, som slider meget på vores mentale sundhed. Derfor er det utrolig vigtigt at behandle længerevarende ensomhed, inden den rodfæster sig og skader dit følelsesmæssige helbred.

Psykoterapi og Hypnose mod ensomhed i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund. Viser sig i den forbindelse som en særdeles effektiv terapiform, hvor man aktivt arbejder med den underlæggende følelse af at føle sig alene. Man kan nemlig føle sig alene af mange årsager, og modsat manges opfattelse, behøver ensomhed ikke altid at være lig med ingen familie, at være single eller ikke have ret mange venner.

Ensomhed kan også udspringe af at føle sig ”forkert” i en perfekthedskultur, hvor man ikke føler, at man passer ind, eller er god nok. Man kan også føle, at de mennesker, man omgiver sig med, ikke ser én eller ikke synes, man er interessant. Man kan føle sig usynlige, misforstået eller føle en manglende forbindelse til ens nære og kære – at man er ensom, selvom man ikke er alene.

Sådan kan Psykoterapi og Hypnose mod ensomhed hjælpe dig af med din ensomhed

Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Under min psykoterapi og Hypnose mod ensomhed i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, arbejder vi med den underliggende årsag til, at du føler dig alene. Selvom nogle oplever ensomhed, fordi de ikke har mange nære relationer i deres liv, så er der også mange, der kan opleve at føle sig alene, selv når de er sammen med andre.

Med andre ord går vi ind, finder og bearbejder roden til problemet under psykoterapien og hypnosen – selve følelsen af at føle sig alene. Ofte er årsagen bag følelsen af ensomhed kompleks, og der kan være flere årsager, der på en eller flere måder er vævet sammen. Der kan det også være bestemte oplevelser og hændelser, der kan ligge til grund for følelsen – oplevelser som klienten har fortrængt eller ikke er bevidst om. Dette er alt sammen noget, vi kan afdække gennem den psykoterapeutiske samtale og Hypnose mod ensomhed i skønne omgivelser i klinikken i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund.

Husk du ikke er alene

Ensomhed er et stigende problem i Danmark – et problem som ikke kan løses alene. Folkebevægelsen Mod Ensomhed anslår, at op mod 380.000 danskere føler sig ensomme. Oplever du længerevarende ensomhed, er det vigtigt at tale med nogen om det og få professionel hjælp til at bearbejde ensomheden og finde ind til roden af følelsen, så den kan blive bearbejdet og forandret.

Forskningen viser, at terapi hvor i psykoterapi og hypnose indgår er en særdeles effektiv terapiform, og at terapisessionenerne ofte virker hurtigere end mange andre terapi og behandlingsformer. Effektiviteten af terapien skyldes primært, at man under hypnose arbejder med det ubevidste sind. Når du får Hypnose mod ensomhed i klinikken hos mig i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, bliver du guidet ned i en rolig og dyb afslapning, hvor du får adgang til et dybere lag af din underbevidsthed.

Ved at finde ind til de underliggende årsager til din ensomhed, kan vi gennem hypnosen guide til at forstå din ensomhed bedre, samt hvorfor du føler dig alene. Gennem psykoterapien og hypnosen opnår du derfor en bedre indsigt i de underliggende årsager til, at du føler dig ensom, samtidig med at vi sammen kan hjælper dig med at omprogrammere dine tanker og følelser omkring det at være alene.

Har du spørgsmål til min Hypnose mod ensomhed i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, eller andre behandlinger?

Ensomhed er en svær følelse, som skal tages alvorligt. Første skridt til at håndtere og bearbejde sin ensomhed er altid at række ud og bede om hjælp. Tal med en du stoler på. Det er vigtigt at ikke gå rundt med de svære følelser, så de ophober sig og med tiden skader dit mentale helbred.

Jeg hjælper alle i hele landet og bor du i, eller tæt på Roskilde, Holbæk, Kirke Hyllinge eller Frederikssund? Er min klinik nærliggende for dig. Ønsker du en forandring nu og vil du gerne have professionel hjælp til at nå ind til roden af din ensomhed? Så hjælper jeg dig gerne. Jeg tilbyder psykoterapi og hypnose indenfor følelsesmæssige problematikker som stress, lavt selvværd, PTSD, samt en lang række andre psykoterapeutiske hypnose sessioner. Hvis du er klar til at komme din ensomhed til livs, er du mere end velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak. Så sørger vi sammen for at komme ind til de svære følelser under sessionen, hvor den psykoterapeutiske samtale og Hypnose mod ensomhed i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund og få dem forløst, så du kan komme videre og få glæden tilbage i hverdagen.

Telefon

25 444 000

Addresse

Hornsherredvej 406, 4070 Kirke Hyllinge
Find os her