Kom dine følelsesmæssige udfordringer til livs hos en psykoterapeut med speciale i hypnose terapi

Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Det er ikke nogen skam at have følelsesmæssige udfordringer. Svære følelser og oplevelser, oplever vi alle igennem livet i en eller anden grad. Det er til gengæld en skam at lade sine følelser styre og holde os tilbage i vores liv, så vi ikke får det bedste ud af tilværelsen. Derfor tilbyder jeg en lang række hypnose og psykoterapi sessioner, der kan hjælpe dig med at stå stærkt i dig selv og komme dine svære følelser og udfordringer til livs, så du kan møde livet og andre mennesker som den bedste version af dig selv.

Som psykoterapeut med speciale i hypnose tager vi udgangspunkt i din livssituation og de følelser, som du føler, spænder ben for din livsglæde og livskvalitet. Gennem Psykoterapi og hypnose, lærer du dig selv og dine følelser bedre at kende, så du står stærkt i dig selv og bliver godt klædt på til at blive den sundeste og gladeste version af dig selv – uanset hvilke følelsesmæssige udfordringer, du har med i bagagen.

eg hjælper dig hvor end du kommer fra i landet, det er dog nærliggende at vælge forandringskompasset.dk hvis du Holder til i Roskilde, Holbæk, Frederikssund og Kirke Hyllinge eller omegnen af Roskilde, da vi ligger godt og centralt i skønne omgivelser og bussen holde lige uden foran døren.

Kæmper du med nogle svære følelser du har svært ved selv at identificere, så kan du helt uforpligtende kontakte mig til en snak omkring dine følelser og hvilken form for hypnose behandling der er den rette til at hjælpe dig med at bearbejde følelserne og skabe dig en gladere og bedre tilværelse.

Som psykoterapeut afhjælper jeg en lang række følelsesmæssige udfordringer ved brug af hypnose og terapi, og jeg behandler succesfuldt klienter fra hele landet, særligt mange fra Roskilde og omegn

Kæmper du med dit forhold til mad? Har du lavt selvværd? Går du igennem en livskrise, eller har du prøvet at stoppe med at ryge mange gange uden held og ønsker at blive smøgerne kvit en gang for alle? Uanset hvad dine udfordringer er, så vender de oftest tilbage til samme sted – i ens følelsesliv.

Måske du har svært ved at finde balancen med din mad, fordi mad bliver brugt som trøst? Måske du har lavt selvværd, fordi dine forældre ikke gav dig omsorg og kærlighed som barn? Selvom problematikkerne kan være forskellige, handler det oftest om ubearbejdede svære følelser, som ophober sig gennem hele vores liv. Følelser der er lagret i vores ubevidsthed, så de bliver fortrængte eller ”gemt væk”.

Det er her en psykoterapeut med speciale i hypnose vil kunne gøre en forskel for din glæde og livskvalitet. For jo længere tid svære følelser ophobes og fortrænges, jo stærkere modreaktion vil du kunne mærke i din krop og dit sind. Din krop ved, der er noget galt, længe før din bevidsthed gør. Derfor er det utrolig vigtigt at søge professionel hjælp, hvis du kan mærke, at du har følelsesmæssige udfordringer, der holder dig tilbage i dit liv – særligt hvis du kan mærke symptomer, der ødelægger din livskvalitet, såsom søvnproblemer, angst, tristhed eller kropssmerter.

Sådan hjælper psykoterapi dig til et bedre liv, om du bor i Roskilde, Holbæk, Frederikssund eller et andet sted i landet

Med psykoterapi med speciale i hypnose i Kirke Hyllinge, lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund kommer du i en behagelig og rolig tilstand, hvor vi dykker ned i et dybere lag i din bevidsthed – nemlig din underbevidsthed. Her arbejder vi direkte med de underliggende grunde til, at du har de svære følelser og/eller problematikker, som du har. Jeg kan ikke gå stien for dig, men jeg kan hjælpe dig med at forstå dine tanker og dit følelsesliv bedre og klæde dig på til at komme dine følelsesmæssige udfordringer til livs – uanset hvad du slås med.

Jeg har mange års erfaring med en lang række hypnosebehandlinger, herunder stress, angst, PTSD, ensomhed, børn og unge. Uanset hvad du har brug for hjælp til, så står jeg klar til at hjælpe dig til at komme dine svære følelser til livs, så du kan få din livskvalitet og livsglæde tilbage.

Hvordan ved jeg, om en psykoterapeut med speciale i hypnose kan hjælp mig?

Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Hypnoterapi er et særdeles effektivt terapeutisk redskab, fordi man arbejder med underbevidstheden, hvor vi mennesker lagrer svære følelser og ubehagelige minder, samt misforståelser opstået i det ubevidstesind. Det er med andre ord her, vi dykker ned i de underliggende følelser, der skubbes væk og fortrænges, fordi de gør ondt. Svære følelser lagret i underbevidstheden er desværre med til at spænde ben for vores livskvalitet, og derfor vil vi under hypnosen arbejde på at omprogrammere de tanker og følelser, der er med til at frarøve dig din livsglæde.

På den måde bliver du klogere på dine egne, fortrængte følelser, du ikke har været bevidst om, samtidig med at du får redskaber til at ændre dine tankeprocesser, så du skaber en ny virkelighed, hvor dine svære følelser ikke definerer dig eller din livsglæde. Hypnoterapi er således helt ideelt for dig, der ikke ved, hvorfor du har det, som du har det, som har prøvet meget anden terapi, uden succes. Eller som ønsker professionel hjælp til at dykke ned i dit indre følelsesliv, så du forstår dig selv bedre og får redskaber til at arbejde med dine følelser og tanker.

Vil du vide mere om mig eller mine behandlinger?

Ønsker du at vide mere om mig eller mit arbejde? Så er du naturligvis mere end velkommen til at læse mere om mig. Har du brug for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst mulig, er du også mere end velkommen til at kontakte mig. Uanset hvor i landet du kommer fra stå jeg klar til at hjælpe dig. Nærliggende er Roskilde, Kirke Hyllinge, Holbæk, Frederikssund samt øvrige byer på midtsjælland, og jeg lover dig, at turen til min klinik, kan betale sig – jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig med dine følelsesmæssige udfordringer, så du kan stå stærkt i dig selv og få livsglæden tilbage.

Telefon

25 444 000

Addresse

Hornsherredvej 406, 4070 Kirke Hyllinge
Find os her