Kom af med din PTSD med effektiv PTSD hypnose og psykoterapi

Du finder os i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Alle mennesker oplever på et tidspunkt i deres liv en eller flere traumatiske oplevelser. Nogle traumer bearbejder vi løbende, efter de er hændt, mens andre sætter dybe spor i vores krop og sind. Hvis du har været ude for voldsomme hændelser som krig, et overfald, en ulykke eller overværet noget traumatisk, som har sat dybe spor i dit indre, kan du udvikle det, man kalder for Post Traumatisk Stress, også kaldet en posttraumatisk belastningsreaktion. PTSD er ikke kun knyttet til en specifik erhvervsgruppe, det kan derimod ramme alle.

 • Sygeplejesker, læger, sosu’er, pædagoger
 • Politimænd, brandmænd, ambulancefolk
 • Fængselsbetjente, personale på lukket instutioner
 • Kasse damer og butiksansatte
 • Kontor ansatte, mellemledere, ledere

De færreste er klar over det, men PTSD er også en diagnose der kan stilles hvis man har været præget af stress gennem en lang periode uden behandling. Så en arbejdsplads hvor chefen ikke ser dig som menneske og kører dig fysisk og eller psykisk ned, kan derfor også føre til PTSD. PTSD er derfor meget mere udbredt end man regner med og derfor også noget der skal tages meget mere alvorligt end man gør i og med, man kan gå rundt med PTSD uden at vide at man har det.

Hvis du lider af Post Traumatisk Stress vil du typisk kunne genkende disse symptomer:

 • Følelsen af at være i konstant alarmberedskab
 • Have søvnproblemer, samt flashbacks og mareridt om hændelsen
 • Du har svært ved at koncentrere dig og engagere dig
 • Du oplever uro og angst i kroppen, særligt når omstændigheder, steder eller personer minder dig om hændelsen
 • Du føler ligegyldighed og har svært ved at føle kærlighed og nærvær
 • Dit temperament køre op og ned

PTSD viser sig i forskelle grader og kan udløses af forskellige hændelser, der kan sætte sig i krop og sind som et dybt traume. Hvis du har fået diagnostiseret PTSD, eller hvis du har mistanke om, at du lider af PTSD, er det vigtigt, at du ved, at du ikke er alene, og at din tilstand kan forandres og forbedres.

Med psykoterapi og hypnose for PTSD kan jeg hjælpe dig til at få livskvaliteten og livsglæden tilbage igen ved at arbejde med dine dybdeliggende traumer under hypnosen og psykoterapien, så du langsomt kan få roen tilbage og finde hjem i din krop uden at føle angst og utilpashed.

PTSD er noget der kan ligge i overfladen som man ikke selv betegner som noget problem, men denne følelse af at være i konstant alarmberedskab eller følelsen af at der hele tiden er noget galt kan ofte kædes sammen med stress symptomer og får man ikke behandling, så kan disse stress symptomer udvikler sig til PTSD som bliver en permanent følelse man kommer til at døje med resten af sit liv og så er disse følelse pludselig ikke så ligegyldige som man ellers troede. Så hvor end du befinder dig i landet, om du Befinder dig i Roskilde, Holbæk, Frederikssund, Kirke Hyllinge eller en af de andre omkring liggende byer landet, så kontakt mig gerne for en uforpligtende snak omkring dine symptomer, så vi kan finde den rette forandring til dig.

Derfor kan PTSD psykoterapi og hypnose hjælpe dig til et bedre liv

Du finder Forandringskompasset i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Det skønnes, at op mod 1% af den danske befolkning lider af PTSD, hvilket kan have en utrolig invaliderende konsekvens for ens livskvalitet og livsglæde. PTSD kan ramme Børn og voksne. Unge og gamle. Sørg derfor for at snakke med en du stoler på, hvis du mærker senfølger af en eller flere traumatiske hændelser og overvej professionel hypnose og psykoterapi til at bearbejde traumet.

Som uddannet og registreret psykoterapeut tilbyder jeg effektiv PTSD hypnose og psykoterapi i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, hvor jeg gennem mange år har arbejdet med klienter, der lever i en tilstand af konstant alarmberedskab, hvor de føler stort ubehag ved at blive konfronteret med situationer eller omstændigheder, der minder dem om deres traume. De sover typisk dårligt og har svært ved at fungere i deres dagligdag, fordi deres PTSD giver dem angstlignende symptomer og stress.

Kan du genkende beskrivelsen fra dit eget liv? Så vil PTSD hypnose og psykoterapi hos Forandringskompasset i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, være en ideel løsning til at få forløst de traumer, der ligger til grund for de reaktioner, du mærker fra din krop og dit sind. Sammen finder vi ind til roden af dit ubehag og arbejder aktivt med at skabe et meningsfuld liv for dig, hvor din PTSD ikke er en begrænsning for din livsglæde og livskvalitet.

Mange årsager til at PTSD udvikles

Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Mange tror, at PTSD kun er noget, man kan udvikle, hvis man har været soldat i krig eller oplevet særdeles traumatiske ting som overfald eller været i en alvorlig ulykke. Men PTSD kan også opstå, hvis du over en længere periode har levet i et meget stresset miljø, hvor din krop og dit sind konstant er på vagt og i uro.

Har du oplevet psykisk vold i en nær relation, mobning på arbejdspladsen eller seksuelt misbrug, kan disse oplevelser også være så stor en psykisk belastning over tid, at du udvikler PTSD. Uanset din historie og hvor kompleks din PTSD er, er det vigtigt at få symptomerne behandlet, så tilstanden ikke frarøver dig din livsglæde. Det hjælper jeg dig med gennem effektiv og professionel PTSD hypnose og psykoterapi hos Forandringskompasset i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, hvor vi sammen arbejder dybdegående med dine traumer, så du kan få livsglæden tilbage i dit liv.

Sådan foregår min PTSD hypnose og psykoterapi hos Forandringskompasset i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund.

Under hypnosen skaber jeg kontakten mellem din krop og følelser, som kan være afskåret fra hinanden, når man er i en konstant stresstilstand. Her kan vi sammen omprogrammerer vha. hypnosen dine tanker og følelser, samt overbevisninger fra din underbevidsthed, så tankerne er i dit hoved, og dine følelser i din krop. Jeg hjælper dig med andre ord, med at få forbindelsen mellem din krop og dit følelsesliv tilbage.

Under hypnosen vil det bevidste sind være lagt på hylden, og det ubevidste sind åbent. Det er vigtigt at understrege, at man altid ville kunne tale bevæge sig og åbne øjnene når man er i ”trance”, under hypnosen, såfremt det er et behov for en. Man er stadig til stede, selvom vi arbejder med underbevidstheden.

Har du spørgsmål til PTSD hypnose og psykoterapi hos Forandringskompasset i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund?

ar du spørgsmål til sessionerne og forandringsarbejdet? Eller vil du blot gerne have en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig, til et bedre liv uden PTSD? Hvor end du bor i landet, om du bor tæt på Roskilde, Holbæk, Frederikssund eller Kirke Hyllinge Så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder hypnose og psykoterapi indenfor en lang række følelsesmæssige udfordringer, herunder stress, ensomhed, lavt selvværd og tilbyder også en lang række andre psykoterapeutiske hypnosebehandlinger.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig hjem til dig selv og hjælpe dig til at få din livsglæde og livskvalitet tilbage.

Telefon

25 444 000

Addresse

Hornsherredvej 406, 4070 Kirke Hyllinge
Find os her