Forandre Eksamensangst med psykoterapi og hypnose

Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Det er helt naturligt at blive nervøs inden en eksamen. Det er kroppens måde at sørge for, at du er klar til at præstere noget ekstra. For nogle føles minutterne sammen med lærer og censor imidlertid som en kamp på liv og død. De får det virkelig dårligt. 

Kender du det?  Jeg ved hvordan du giver din eksamensangst et los bagi!

Kæmper du med eksamensangst?

Så er du ikke den eneste. Langt fra! Tusinder lider af eksamensangst.

Vidste du?

70% af pigerne og op mod 55 % af drengene

i folkeskolen og gymnasiet oplever, at de bliver så nervøse inden eksamen, at det påvirker deres præstation. Kilde: Studieportalen

Rigtig mange har faktisk også fundet veje ud af deres eksamensangst.

Sagt på en anden måde: Du kan nemt og effektivt få det meget bedre, når eksamen står for døren! 

Psykoterapi og Hypnose mod eksamensangst i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund. Viser sig i den forbindelse som en særdeles effektiv terapiform, hvor man aktivt arbejder med den underlæggende følelse af eksamensangst

Hvad er eksamensangst?

Vi kommer ikke uden om, at eksamen for de fleste er forbundet med nervøsitet og sommerfugle i maven. For de fleste er det faktisk godt med lidt nervøsitet. Det er nemlig tegn på, at du kampklar og parat til at yde dit bedste. Eksamensangst er imidlertid noget andet end den gode nervøsitet.

Man kan tale om, at noget er blevet til en angst, når det er blevet til en forstyrrelse:

En forstyrrelse er, når en nervøsitet udarter sig til at påvirke ens almene velbefindende og funktionsniveau, og man eksempelvis ikke kan passe skolen. Så kan man ikke længere selv klare det og har brug for hjælp til at håndtere forstyrrelsen.

Eksamensangst kan påvirke dig på flere forskellige måder. Og det er vigtigt, at du holder øje med symptomer som disse:

  • Hvis du har svært ved at koncentrere dig om din læsning
  • Hvis du læser dag og nat, men ikke kan huske noget af stoffet.
  • Hvis dine tanker konstant optages af bekymringer og selvkritik.
  • Hvis du kun forventer det værste af eksamen.
  • Hvis du er opgivende, trist og måske græder.
  • Hvis du er irriteret og vred uden årsag.

Hvis du kan nikke genkendende til ét eller flere af symptomerne, og der ikke sker en bedring i dem, så har du måske eksamensangst.

Der er forskellige måder at komme eksamensangsten til livs. Forberedelse – både fagligt og praktisk – er det første og vigtigste skridt. Men der er også en række muligheder for at få hjælp til at håndtere eksamensangsten.

 

Sådan kan Psykoterapi og Hypnose mod eksamensangst hjælpe dig af med din eksamensangst

Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Under min Hypnose mod eksamensangst i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, arbejder vi med den underliggende årsag til,

Hypnose er én af de metoder, der bruges til at håndtere eksamensangst. Hypnose er en slags trancetilstand, hvor du slapper af og er modtagelig for det hypnotisøren siger. Hypnotisøren kan så give dig “instruktioner”, som kan ændre din adfærd eller lindre symptomer.

Vi har hjulpet studerende med eksamensangst ved at bruge hypnose. Hypnose kan:

  • dæmpe præstationsangsten
  • fremme troen på dig selv
  • dæmpe uvedkommende “støj” (irrelevante tanker)
  • opnå et måske mere realistisk selvværd.

Hypnose kræver, at man selv har lyst til at ændre noget, fx eksamensangsten, så man kan ikke blive hypnotiseret, hvis man ikke selv vil.

HYPNOSE ER SVARET PÅ EKSAMENSANGST

Med hypnose kommer man i en let trancetilstand, hvor underbevidstheden kontaktes, så man kan få stoppet det uhensigtsmæssige mønster omkring den misforståelse, at eksamen er farligt, og man får frigivet ressourcer som styrke, overblik, indre ro, tro på sig selv og sine evner, samt enhver anden ressource, som ønskes aktiveret.

Hypnose er både nænsomt og særdeles effektivt til at minimere og nogle gange helt neutralisere de overdrevne indre faresignaler, så velvære og indre overensstemmelse igen gør, at eksamen opleves som det, det er – nemlig en prøve og ikke noget, som er værre end det.

Reservér en tid hos Forandringskompasset.dk i dag og få hjælp til at overkomme din eksamensangst.

Hvordan fungerer hypnose i mod eksamensangst?

Ved hypnose tilgå vi dine bevidste og ubevidste tankemønstre i et afslappet rum og på den måde overvinde din eksamensangst. Under hypnosen vil du lære nogle færdigheder til afslapning, som vil hjælpe dig frem til et nyt adfærdsmønster.

 

Husk du ikke er alene…

Er hypnose farligt?
Hypnose er ikke farligt da det i bund og grund er klienten selv der bearbejder sine underbevidste tanker. Som klient er du i fuld kontrol under hele sessionen og vil ikke blive påvirket til at gøre ting du ikke ønsker.
Forskningen viser, at terapi hvor i psykoterapi og hypnose indgår er en særdeles effektiv terapiform, og at terapisessionenerne ofte virker hurtigere end mange andre terapi og behandlingsformer. Effektiviteten af terapien skyldes primært, at man under hypnose arbejder med det ubevidste sind. Når du får Hypnose mod ensomhed i klinikken hos mig i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, bliver du guidet ned i en rolig og dyb afslapning, hvor du får adgang til et dybere lag af din underbevidsthed.

Ved at finde ind til de underliggende årsager til din ensomhed, kan vi gennem hypnosen guide til at forstå din ensomhed bedre, samt hvorfor du føler dig alene. Gennem psykoterapien og hypnosen opnår du derfor en bedre indsigt i de underliggende årsager til, at du føler dig ensom, samtidig med at vi sammen kan hjælper dig med at omprogrammere dine tanker og følelser omkring det at være alene.

Har du spørgsmål til min Hypnose mod eksamensangst i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, eller andre behandlinger?

Eksamensangst er en svær følelse, som skal tages alvorligt. Første skridt til at håndtere og bearbejde sin eksamensangst er altid at række ud og bede om hjælp. Tal med en du stoler på. Det er vigtigt at ikke gå rundt med de svære følelser, så de ophober sig og med tiden skader dit mentale helbred.

Jeg hjælper alle i hele landet og bor du i, eller tæt på Roskilde, Holbæk, Kirke Hyllinge eller Frederikssund? Er min klinik nærliggende for dig. Ønsker du en forandring nu og vil du gerne have professionel hjælp til at nå ind til roden af din eksamensangst? Så hjælper jeg dig gerne. Jeg tilbyder psykoterapi og hypnose indenfor følelsesmæssige problematikker som stress, lavt selvværd, PTSD, samt en lang række andre psykoterapeutiske hypnose sessioner. Hvis du er klar til at komme din ensomhed til livs, er du mere end velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak. Så sørger vi sammen for at komme ind til de svære følelser under sessionen, hvor den psykoterapeutiske samtale og Hypnose mod ensomhed i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund og få dem forløst, så du kan komme videre og få glæden tilbage i hverdagen.

Telefon

25 444 000

Addresse

Hornsherredvej 406, 4070 Kirke Hyllinge
Find os her