Psykoterapi og hypnose, mod lavt selvværd

Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Kender du følelsen af, at man ikke er god nok? At man ikke slår til, eller måske der er mange ting ved dig selv, du ikke kan lide? Så lider du måske af et lavt selvværd. En tilstand som rigtig mange døjer med og som har stor negativ indflydelse på vores livsglæde og livslyst. For mennesker med dårligt selvværd er det helt naturligt at:

 • Føle sig utilstrækkelig og ikke god nok
 • Føle at andre tænker dårligt om én
 • Have lave forventninger til egne evner
 • Føle sig trist til mode
 • Blive utryg i ukendte rammer og situationer
 • Have svært ved at sætte grænser og sige fra
 • Isolere sig selv og undgå sociale sammenkomster
 • Har svært ved at passe ind i perfektheds kulturen

Lyder det som noget, du kan relatere til? Så er du ikke alene. Selvom du måske kan føle, at du er den eneste, der kan have det sådan, så er der rigtig mange danskere, der lider af dårligt selvværd. Et lavt selvværd kan følge os helt fra barnsben og op i voksenlivet, eller udvikles gennem vores miljø eller specifikke hændelser i vores ungdom eller voksenliv. Hvis vi ikke gør noget ved det, kan det følge os langt op i voksenlivet og holde os tilbage, således at vi ikke udlever vores liv til fulde. Vi har kun dette ene liv og derfor mener vi at det er vigtigt at man erkender de “dæmoner” man kæmper med og får den rette behandling, således man kan komme ud på den anden side og igen leve livet og være glad. Vores psykoterapi og hypnose sessioner mod lavt selvværd er en terapiform der vinder mere og mere frem, grundet de mange eksempler på mennesker der forandre sig og vinder livsglæden tilbage genne psykoterapi og hypnose sessioner.

Befinder du dig i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, eller en af de mange andre byer omkring i landet, så kontakt os meget gerne for en uforpligtende konsultation omkring lavt selvværd og hvordan vores hypnose og psykoterapi sessioner helt præcist kan hjælpe dig.

Et dårligt selvværd er ikke noget, der behøves at hjemsøge dig resten af dit liv. Du er ikke alene – og sammen skal vi nok sørge for at styrke dit selvværd, så du kan føle mere glæde ved livet. Igennem hypnose og psykoterapi kan vi komme ind og arbejde med din underbevidsthed og den del af din følelser og oplevelser som du ikke selv kender til, hvor vi igennem hypnose og psykoterapi kan vi tale med dit ubevidste sind og grave dybere end du selv troede muligt og finde frem til kernen af dit lave selvværd og den vej igennem påbegynde en effektiv og vedvarende forandring.

Mange årsager til dårligt selvværd

Årsagerne til dårligt selvværd kan oftest spores til de tidligere år i livet. Nogle har oplevet mobning eller ensomhed i sociale sammenhænge helt fra en meget ung alder. Andre er vokset op med fraværende, alkoholiserede eller psykisk/fysisk voldelige forældre, der ikke har vist barnet, at det var værd at elske. Er man vokset op i sådanne kår, hvor ens tætteste omsorgspersoner ikke har udvist omsorg og kærlighed, er det rigtig svært at give den til sig selv. For man har jo aldrig lært hvordan?

Under sessionerne med psykoterapi og hypnose mod lavt selvværd hos os i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund. Vil du komme til at forstå dig selv og dit selvværd på en ny måde. Under hypnosen sessionerne arbejder vi direkte med at få stoppet de negative, selvkritiske tanker og lærer dig at erstatte dem med positive indre monologer, hvor du fokuserer på alle de fantastiske ting ved dig selv, som er værd at holde af. Med andre ord vender vi de indre kritiske monologer på hovedet, så dit lave selvværd ikke skal styre og diktere dit liv.

Sådan hjælper hypnose og psykoterapi mod lavt selvværd dig til et mere selvkærligt liv

Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Et stærkt selvværd er ikke nødvendigvis noget, vi er født med. Det bliver grundlagt helt fra barnsben og skal plejes og udvikles hele livet. Hvis du ikke arbejder på at styrke dit selvværd gennem livet, kan det få store konsekvenser for din livslyst og livskvalitet. Derfor er det vigtigt at reagere på ens indre kritiker, hvis man kan mærke, at den tager over og styrer ens liv. Føler du, at dit dårlige selvværd spænder ben for din livsglæde? Så husk det aldrig er for sent at få hjælp til at udvikle et sundt selvværd i balance.

Med hypnose og psykoterapi mod lavt selvværd hos os her i Forandringskompasset.dk Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund.

Lærer du:

 • At have tillid til dig selv og egne evner
 • At tro på, du er noget værd, og at du er elsket
 • At hvile og trives i at du ikke er perfekt, og ikke skal være det
 • At få livslysten og livsglæden tilbage
 • At overdøve den indre kritiker med selvkærlig indre tale

Med andre ord får du alle værktøjerne under psykoterapi og hypnose sessionerne til at udvikle dit selvværd, så du står stærkt i dig selv. Du får ligeledes en forståelse for, hvor din manglende værdifølelse stammer fra, så du aktivt kan bearbejde med roden til følelsen af at ikke være tilstrækkelig.

Har du spørgsmål til hypnose og psykoterapi mod lavt selvværd her hos os i Forandringskompasset.dk i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund?

Ligemeget hvor du bor i landet eller om du bor tæt på Roskilde, Kirke Hyllinge, Frederikssund eller Holbæk, og har du brug for en uddannet og registreret psykoterapeut, der kan tage på en indre selvværdsrejse sammen med dig, så du kan føle mere glæde ved livet? Så er du kommet til det rette sted. Gennem hypnose og psykoterapi mod lavt selvværd her hos os i Forandringskompasset.dk er jeg med dig hele vejen. Vi løser opgaven sammen i de skønneste omgivelser hos os i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund og sørger for at du får styrket dit selvværd, så du kan blive den mentalt sundeste og lykkeligste version af dig selv.

Rejsen mod et stærkere og sundere selvværd er ikke noget quick-fix, men gennem psykoterapi og hypnose mod lavt selvværd vil du få redskaberne til at se dit eget selvbillede i et nyt lys og male billedet i nye, flotte farver. Jeg tilbyder også psykoterapi og hypnose sessioner til PTSD, stress, og ensomhed, samt andre psykoterapeutiske hypnosebehandlinger. Du er i gode hænder hos Forandringskompasset i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, hvor jeg glæder mig til at tage imod dig og tage første skridt mod et stærkere selvværd med dig.

Telefon

25 444 000

Addresse

Hornsherredvej 406, 4070 Kirke Hyllinge
Find os her