Er du stresset? Kom tilbage på sporet med stress hypnose og psykoterapi

Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Mange oplever i perioder at have ekstra travlt på arbejde eller i privatlivet. Hvis du til gengæld er presset over længere tid enten på karrierefronten eller privat, kan du risikere at blive stresset. Stress kan også opstå, når ydre eller indre krav overstiger de ressourcer, den enkelte har – eller oplever, han eller hun har. Det handler således ikke kun om at føle, at man har travlt eller ikke har nok tid til at slappe af eller lade op i en travl hverdag.

Tilstanden kan også opstå som følge af en følelse af at ikke være tilstrækkelig eller kunne leve op til andres eller egne forventninger eller krav. Uanset triggeren er forløbet den samme; med stress hypnose og psykoterapi hos Forandringskompasset i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, bliver du guidet til en behagelig og rolig tilstand, hvor vi sammen arbejder med din underbevidsthed – så du kan komme din stress til livs en gang for alle.

Kend tegnene på stress – inden det er for sent

Stress har efterhånden udviklet sig til en samfundssygdom – og med god grund. Alt for mange kører nemlig i et alt for højt gear, hvor de ikke giver sig selv tid til at koble af eller restituerer fra dagligdagens stress og jag. Mange oplever også stress som et direkte resultat af en perfekthedskultur, som gør, at mange – særligt unge – sætter høje og urealistiske krav til sig selv. De føler sig ikke flotte nok, dygtige nok, kloge nok eller gode nok som de er. Resultatet er udbrændthed, tristhed, dårligt selvværd, manglende overskud og i værste tilfælde alvorlige sundhedsproblemer og senfølger som kropssmerter, migræne, fordøjelses problemer, depression, søvnproblemer mm.

Derfor er det utrolig vigtigt at tage det seriøst, hvis du oplever symptomer på stress. Hvis du er stressbelastet over en længere periode, øger det risikoen for stressbetinget sygdom, og tilstanden kan risikere at blive kronisk. Derfor er det vigtigt at kende symptomerne på stress, så de kan behandles i tide.

Symptomer kan fx være:

  • Træthed, irritabilitet og aggression
  • Hukommelse- og koncentrationsbesvær
  • Nedsat humør og uengagerethed
  • Migræne og kropssmerter
  • Søvnløshed
  • Angst & depression

Sådan kan stress hypnose og psykoterapi hos Forandringskompasset lindre og mindske stress

Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund

Mange tror, at stress er noget, der rammer soldater i krig, sygeplejersker og naboens travle advokatsøn. Men sandheden er, at alle kan rammes af stress, og mange forskellige omstændigheder kan trigge stress. Uanset hvad din historie er, vil jeg tage udgangspunkt i den enkeltes livsrejse og sikre mig, at du får et stressfrit liv, hvor du kan genfinde livsglæden, overskuddet og livskvaliteten i hverdagen.

Gennem stress hypnose og psykoterapi hos Forandringskompasset i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, vil du blive guidet ind i en behagelig og afslappet trancelignende tilstand, hvor vi taler til din underbevidsthed. Du vil stadig være til stede – men være til stede i et stadie, der minder om mellemstadiet mellem at være vågen og sove. Her kan vi aktivt tale til dit ubevidste sind, der fortæller dig, at din krop er stresset og i ubalance. Herfra arbejder vi, og herfra lindrer vi og ændre overbevisninger ,s amt værdier, så du kan komme tilbage på sporet og finde ro, balance og få glæden tilbage.

Har du spørgsmål til stress hypnose og psykoterapi hos Forandringskompasset i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund?

Uanset hvilke udfordringer du har, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Så kan vi sammen lave en plan for at strikke et forløb sammen til dig, så du kan få din livsglæde og ro tilbage. Jeg er ikke ekspert i dit problem, men jeg er ekspert i, hvordan dine tanker påvirker dine følelser, din krop og den måde, du lever dit liv på. Og derfor kan jeg hjælpe dig videre.

Jeg tilbyder både psykoterapi og hypnose indenfor problematikker som ensomhed, lavt selvværd og PTSD. Hvis du vil høre mere om min stress hypnose og psykoterapi hos forandringskompasset i Kirke Hyllinge, Lejre nær Roskilde, Holbæk og Frederikssund, eller psykoterapeutiske hypnosebehandlinger, er du også mere end velkommen til at kontakte mig her på siden.

Telefon

25 444 000

Addresse

Hornsherredvej 406, 4070 Kirke Hyllinge
Find os her