Om mig

Registreret psykoterapeut

Jeg er uddannet hypnose psykoterapeut fra Hypnose Skolen i Vanløse, som er en Danmarks førende skole indenfor hypnose, nlp og psykoterapi. Danmarks eneste skole med patenteret titel som hypnose psykoterapeut.

Min 4-årige uddannelse gør, at jeg er registreret psykoterapeut – og os er der ikke mange af. At være terapeut er nemlig ikke en beskyttet titel, hvilket betyder, at alle, der har gennemført en uges kursus, kan kalde sig terapeut eller hypnotisør.

Jeg har 4 års uddannelse bag mig og mange års erfaring med at hjælpe klienter i alle aldre til et bedre liv vha. hypnose, Psykoterapi samt coaching. Når du får behandling hos mig, møder du derfor en registreret, uddannet og erfaren terapeut, der virkelig brænder for det, han laver, og som har den faglige ballast med sig.

Jeg har været selvstændig håndværker siden 2002, og har i over 30 år været i kampsportsverdenen, hvor jeg har dyrket taekwondo på højt niveau.

Min skønne klinik ligger i naturskønne omgivelser langs Roskilde fjord, midt mellem Roskilde, Holbæk og Frederikssund, under en times kørsel fra københavn.

Her bor jeg sammen med min kæreste og vores 4 børn og har sammen livskrafthuset, hvor min kæreste driver sit professionelle clairvoyance firma, Clairvoyancelivskraft

Gennem livet har jeg haft nysgerrighed på det at arbejde med mennesker og forskellighed.

Vi har alle mulighed for at opnå et højere potentiale, ligesom vi alle har noget med i “rygsækken”, som kan være med til at spænde ben for vores livskvalitet og livsglæde.

Uanset hvad din livshistorie er, og hvad du kæmper med af svære følelser i dit liv, skal du vide, at du ikke er alene – og du kan få hjælp.

Jeg udbyder hypnoseterapi, psykoterapi indenfor en lang række følelsesmæssige belastninger, såsom stress, PTSD, ensomhed, lavt selvværd og en lang række andre psykoterapeut hypnose sessioner, der hjælper dig til at komme de svære følelser til livs, så du kan blive den bedste udgave af dig selv og få livsglæden tilbage.

Gennem tiden har jeg oplevet, hvad det gør for mennesker – unge som gamle – at få ryddet op i “rygsækken”, så livet bliver lettere. Med en ny lyst og forandring kan vi skabe den nye sti i livet, ved at vi drejer kompasset og skifter kurs.

Velkommen til Forandringskompasset.dk – Jeg ser frem til at hjælpe dig til at blive den gladeste og sundeste version af dig selv.

Telefon

25 444 000

Addresse

Hornsherredvej 406, 4070 Kirke Hyllinge
Find os her